Docenten

Meysam

Docenten - Meysam


Geeft les in:
 Hip Hop
Locatie: Leeuwarden

Meysam is de oprichter en hiphop-docent van Dance Company 058. Hij is 29 jaar oud en inmiddels één van de bekendste hiphop-docenten van het Noorden.

Meysam is een gediplomeerd dansdocent en verzorgt naast de Hip Hop lessen bij Dance Company 058 ook de Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele workshops en optredens verzorgd. Meysam is choreograaf voor verschillende projecten, waaronder City Proms, Vrouw! beurs, Jij in de Lawei en beurs Gezin.

Met zijn demoteam 058 heeft hij al vele successen behaald op wedstrijden (maarliefst 2x Nederlands Kampioen Hip Hop in 2015 en 2016), vele optredens gegeven en entertainment in onder andere modeshows, bruiloften en videoclips verzorgd.

 

___________________________________________


lindocDocenten - Linda


Geeft les in:
 Hip Hop, Ballet, Adult
Locatie: Leeuwarden, Franeker, Harlingen

Linda, 23 jaar, verzorgt naast Meysam de Hip Hop lessen in Leeuwarden en verzorgt tevens de Hip Hop en Ballet lessen in Franeker en Harlingen. Ze is afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waar zij is opgeleid in allerlei verschillende dansstijlen. Naast de danslessen bij DC 058 verzorgt zij ook Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden.

Linda is op jonge leeftijd begonnen met danslessen volgen bij Meysam zelf en heeft hier haar passie voor dans gevonden. Na het afronden van haar studie bij Dansacademie Lucia Marthas keert ze dan ook graag terug naar waar zij begonnen is om hier haar kennis en passie te delen. Ze traint onder andere wedstrijdgroepen en ook geeft zij met veel plezier recreatie lessen.

Linda haar dansstijl kenmerkt zich door te werken met tekst en accenten en richt zich tevens op inleving en uitstraling. Daarnaast vindt zij het belangrijk om de dansers kracht en conditie mee te geven in haar lessen en dans.

 

___________________________________________

annemarijedocentAnnemarije

 

 

Geeft les in: Modern
Locatie: Leeuwarden

Anne-Marije is 18 jaar oud en woont in Leeuwarden. Op dit moment danst zij in in haar laatste jaar van de MBO dansopleiding op het Friesland College D’Drive. Anne-Marije danst al sinds zij 3 jaar oud was en wist al heel vroeg dat zij later danseres wilde worden. Haar dansstijl is Modern, maar zij danst ook graag Ballet en Jazz.

___________________________________________

 

Docenten - Els

 

Docenten - Els

 

 

Geeft les in: Ballet, Modern
Locatie: Leeuwarden

Als 5 jarig meisje is Els begonnen met klassiek ballet. Hier vond ze al snel haar passie voor dansen. Als klein meisje zei ze al dat ik later dansjuf wilde worden. Els heeft haar passie voor dansen gevolgd en is in 2013 begonnen aan de 4-jarige dansopleiding ‘Artiest Dans’ op het Friesland college in Leeuwarden. Eind januari 2017 heeft zij deze opleiding succesvol afgerond.

Sinds Els begonnen is met de opleiding geeft zij danslessen aan kinderen van 2 tot 16 jaar. Ze vindt het fantastisch om voor de kinderen een dansles te verzorgen waarin ze gestimuleerd worden voor deze vorm van kunst en sport.

___________________________________________

Informatie over de andere docenten volgt binnenkort.