Audities 2020/2021

Op zaterdag 20 juni staan de jaarlijkse audities voor volgend seizoen op de agenda!

VOLGEND SEIZOEN (MET OOG OP CORONA)
We begrijpen de onzekerheid en twijfels over het aankomende seizoen, nu onze samenleving op de kop staat vanwege Corona. Echter hopen en vertrouwen wij erop dat, zoals aangegeven door de Rijksoverheid (mits alles goed verloopt), wij vanaf 1 september onze deuren weer mogen openen. Tot die tijd blijven wij onze lessen en trainingen zoveel mogelijk buiten voortzetten. We verwachten en hopen dat het wedstrijdseizoen 2020/2021 vanaf begin volgend jaar (jan, feb, mrt) weer van start zal gaan. We zullen de aanpak van wissels en posities in de choreografieën wellicht anders in moeten vullen, rekening houdend met de anderhalve meter afstand. Kortom, het zal misschien iets anders gaan dan we gewend zijn, maar we gaan er weer helemaal voor het aankomende seizoen!

AUDITIES
Wil jij graag meer met dansen doen? Wedstrijden, videoclips, optredens en shows bij festivals en evenementen? Twijfel dan niet, kom langs op de auditiedag!
Je krijgt op deze dag een dansworkshop waarin een choreografie wordt aangeleerd.
Let op: vanwege de corona crisis zijn de audities dit jaar exclusiever en voorzichtiger. Wil je alleen meedoen voor de ervaring maar zie je het niet zitten om je vast te binden aan een selectiegroep dan willen we met klem vragen om niet mee te doen met de audities dit jaar. Zodra je auditie doet en je geselecteerd wordt verwachten we dat je ook daadwerkelijk in het team mee komt dansen.

De audities vinden dit jaar buiten plaats, op het parkeerterrein achter de dansschool, waar wij nu ook de buitenlessen doen. Mochten wij tegen die tijd weer samen binnen kunnen dansen dan zal de auditie uiteraard gewoon in de dansschool plaatsvinden.


AANMELDEN VOOR DE AUDITIES
Meld je aan via dit formulier: https://forms.gle/u72eQgnar5aPPDso6
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 week vóór de auditiedag.
Dit is uiterlijk 13 juni voor de eerste auditieronde.
De auditie is toegankelijk voor leden en niet-leden van de dansschool. 

Het is toegestaan om in meerdere auditierondes mee te doen, ook als je niet in deze leeftijdscategorie valt. Als je op gelijk niveau zit kun je dus ook bij de oudere teams dansen.
De voorwaarden en regels voor deelname zijn te vinden via bovenstaande link.

GREEN CARD
Ook dit jaar zullen wij weer werken met een green card. Bij ontvangst van deze kaart betekent het dat de jury genoeg van je heeft gezien en je direct aangenomen bent bij een team. Je hoeft de auditie dan niet meer af te maken (maar dat mag natuurlijk wel! De jury gaat dan alleen niet meer op je letten). Op deze manier kan de jury meer aandacht geven aan andere auditanten.

BEVESTIGING
Je zult na aanmelding een bevestiging krijgen via de mail. Definitieve informatie over de auditiedag ontvang je ongeveer een week voor de auditie.

Alvast heel veel succes!!

DANCE COMPANY 058

Join the family! Vraag een gratis proefles aan

Kies de stijl waarin je graag een proefles wilt volgen
Kies de locatie waar je graag een proefles wilt volgen
Selecteer je niveau