Duo dans

Het is mogelijk om als duo deel te nemen aan bepaalde wedstrijden. Dansers krijgen daarom de mogelijkheid, wanneer zij dit leuk vinden, om op eigen initiatief een duo dans in te studeren. Als duo ben je zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van je dansmix, je choreografie en presentatie (kleding etc). Inschrijvingen voor wedstrijden doet het duo zelf (je kiest dus ook zelf welke wedstrijden je meedoet). De danszalen worden voor jullie beschikbaar gesteld en gereserveerd. Graag je gewenste repetitietijden doorgeven. Gebruik van de zaal dient altijd vooraf te worden doorgegeven en worden overlegd.

Het is ook mogelijk om coaching en begeleiding te krijgen bij je choreografie. Natuurlijk ben je vrij om tips te vragen van onze docenten! Wil je echter dat er een choreografie voor jullie wordt gemaakt en aangeleerd wordt, dan boek je hiervoor een privéles. Dit kan bijvoorbeeld een keer per maand, of één keer per 2 maanden. Één privéles bedraagt €85,00 euro, deze kosten worden verdeeld over beide dansers. Per persoon wordt er dan €42,50 betaald. Voor het maken van een dansmix, indien gewenst, vragen wij eenmalig €50,00 euro.

Wil jij je opgeven als duo? Stuur dan een mailtje met je naam en contactgegevens en de naam en contactgegevens van je danspartner naar info@dc058.nl
Je kunt in deze mail ook gelijk je gewenste repetitietijden aangeven, kijk hiervoor even naar de vrije uren in ons lesrooster.