Het team

Meysam
Eigenaar
docent Hip Hop
Locatie: Leeuwarden

Meysam is de oprichter en hiphop-docent van Dance Company 058. Hij is 34 jaar en inmiddels één van de bekendste hiphop-docenten van het Noorden. Meysam is een gediplomeerd dansdocent en verzorgt naast de Hip Hop lessen bij Dance Company 058 ook de Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele workshops en optredens verzorgd. Meysam is choreograaf voor verschillende projecten, waaronder Culturele Hoofdstad, City Proms, Friesian Proms, Uitmarkt, Vrouw! beurs en beurs Gezin. Met zijn demoteams heeft hij al vele successen behaald op wedstrijden (maarliefst 4x Nederlands Kampioen Hip Hop, Europees Kampioen Hip Hop 2019 en Grand Champion of Dance 2019), vele optredens gegeven en entertainment in onder andere modeshows, bruiloften en videoclips verzorgd. Meysam traint bij DC058 de selectieteams Hip Hop en maakt ze klaar voor nationale en internationale wedstrijden en voorstellingen.
Linda
Docente Hip Hop en Modern
Locatie: Leeuwarden

Linda, 26 jaar, verzorgt Hip Hop en Moderne danslessen in Leeuwarden. Ze is afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waar zij is opgeleid in allerlei verschillende dansstijlen. Naast de danslessen bij DC 058 verzorgt zij ook Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Linda is op jonge leeftijd begonnen met danslessen volgen bij Meysam en heeft hier haar passie voor dans gevonden. Na het afronden van haar studie bij Dansacademie Lucia Marthas keert ze dan ook graag terug naar waar zij begonnen is om hier haar kennis en passie te delen. Ze traint onder andere wedstrijdgroepen en ook geeft zij met veel plezier recreatie lessen. Linda haar dansstijl kenmerkt zich door te werken met tekst en accenten en richt zich tevens op inleving en uitstraling. Daarnaast vindt zij het belangrijk om de dansers kracht en conditie mee te geven.
Els
Docente Ballet en Modern
Locatie: Leeuwarden


Els geeft met veel dansplezier o.a. ballet en moderne lessen op de locatie in Leeuwarden. Vanaf september 2013 tot januari 2017 heeft ze de 4-jarige MBO artiest dansopleiding gevolgd aan het Friesland College. Tijdens de dansopleiding heeft ze diverse dansstijlen geleerd. Door verschillende ervaringen met projecten in o.a. het buitenland en het volgen van vele workshops in voornamelijk ballet en modern heeft ze zich ontwikkeld tot de docent wie ze nu is. Dansen ziet ze als een uitlaatklep en een vorm van expressie en ze wil graag haar danspassie met anderen delen.
Emana
Docente Kids Dance, Modern Ballet, Hip Hop en TikTok
Locatie: Leeuwarden, Sint Annaparochie en Balk

Emana verzorgt met veel plezier de Kids Dance, Ballet, Hip Hop, Adult en Tiktok lessen in Leeuwarden, Sint Annaparochie en Balk. Zij is 22 jaar en is vorig jaar afgestudeerd aan de opleiding MBO Artiest Dans in Leeuwarden. Op haar twaalfde is ze begonnen met dansen bij Meysam en heeft hier haar passie gevonden. Zij heeft o.a. de Jeugd Dans Opleiding Friesland gevolgd in Leeuwarden. Doordat zij zelf zo genoot van de danslessen heeft ze ervoor gekozen om van haar passie haar droombaan te maken. Naast de danslessen organiseert Emana ook de kinderfeestjes in de dansschool. Met groot enthousiasme staat zij in haar lessen en probeert zo de kinderen op een creatieve en leerzame manier kennis te laten maken met dans.
Marit
Docente Hip Hop, Female, Peuterdans en Dance Fit
Locatie: Leeuwarden, Franeker, Akkrum en Jirnsum


Introductie volgt
Kyara
Docente Hip Hop, Modern en Dance fit volwassenen
Locatie: Leeuwarden, Aldeboarn en Deinum

Kyara is 18 jaar en zit momenteel in haar 2e leerjaar van het MBO Dans in Leeuwarden. Ze danst nu 2 jaar bij Dance Company 058, waar zij Hip Hop en Modern danst. Daarnaast danst ze ook in de selectieteams SOS L, 058 L en 058 XXL, waarmee ze vele wedstrijden door het hele land danst. Kyara geeft danslessen in Leeuwarden, Aldeboarn en Dronrijp. Hier geeft zij Hip Hop, Modern en Dance Fit lessen aan verschillende leeftijden. Kyara is toen zij 12 jaar oud was begonnen met het helpen bij de gymlessen van haar moeder en heeft hier ook haar liefde voor het lesgeven ontdekt. Ze vind het erg leuk om kinderen iets nieuws aan te leren maar vind het ook altijd fantastisch om te zien wat de kinderen al hebben geleerd en hoezeer ze zijn verbeterd. Ze vindt het erg belangrijk dat de kinderen het leuk hebben in de les maar ook dat ze veel leren. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat de kinderen hun lichaam leren kennen op een leuke manier door middel van kracht en lenigheids oefeningen.
Kim
Docente Peuterdans en Theater
Locatie: Leeuwarden

Kim is 25 jaar en zit in het vierde jaar van de opleiding Docent-Theater op het NHL Stenden. Toen zij na 6 jaar lesgeven (in Groningen) stopte om te studeren in Leeuwarden, miste zij het lesgeven enorm en mocht ze les gaan geven bij DC 058! Ze neemt kinderen spelenderwijs mee in het theater avontuur. Zo laat ze peuters kennismaken met dans, beweging, fantasie en emotie. Theater is een mooi middel om kinderen sterker in hun schoenen te laten staan. Kim geniet ervan als ze leerlingen ziet openbloeien gedurende de theater lessen. Verhalen omzetten in theater of dans vindt Kim reuze interessant.
Lukadi
Docente Afro
Locatie: Leeuwarden


Lukadi is 17 jaar en danst al vanaf haar 9de bij Dance Company 058. Dit doet zij nog steeds met veel plezier! Zelf zit zij nu in de Hip Hop demoteams 058 XL en 058 XXL. Sinds kort geeft Lukadi de Afro lessen bij Dance Company 058. Omdat Lukadi niet een dansschool in de buurt kon vinden waar ze Afro lessen kon volgen besloot zij zelf Afro choreo's te maken. Dit vond zij zo leuk om te doen dat zij samen met Meysam had besloten om ook Afro lessen te gaan geven. Dit doet zij nu met veel enthousiasme en plezier. Ze vindt het altijd een heel goed gevoel als leerlingen met een glimlach de les uit komen!
Nicolien
Activiteiten, docente dance fitness
Locatie: Leeuwarden en Dronrijp


Nicolien is pedagoog en werkzaam op een BSO en peutergroep. Ze volgt lessen in de stijlen Hip Hop en Modern en ze houdt ervan om creatief bezig te zijn! Ze is dol op het bedenken, in elkaar knutselen en uitvoeren van de activiteiten binnen Dance Company 058, denk hierbij aan de slaapfeestjes en spelletjesmiddagen. Daarnaast verzorgt ze de dans fitness lessen voor volwassenen in Dronrijp en geeft ze ook regelmatig dansworkshops. Je kunt haar ook veel tegenkomen tijdens het vieren van je kinderfeestje! Nicolien ziet je graag terug bij een van onze activiteiten of feestjes!
Alisha
Social Media,
docente Hip Hop
Locatie: Leeuwarden, Marsum en Sexbierum


Alisha is 18 jaar en volgt de opleiding ‘Ad Online Content Creator’, zij is mede beheerder van onze social media accounts. Alisha gaat haar 7e dansjaar bij ons in en is nu zelf ook docente. Na een interne stage was ze er klaar voor en verzorgt nu met veel plezier onze lessen in Marsum en Sexbierum. Ze heeft een goede motivatie en hoopt dat ook op een leuke en positieve manier mee te kunnen geven aan haar leerlingen.
Simone
Administratief & financieel
Locatie: Leeuwarden


Introductie volgt
Wendy
Office manager
Locatie: Leeuwarden

Wendy is bijna altijd in het kantoor van de dansschool te vinden, waar zij zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met grafisch ontwerp en beheert zij de website en webshop. Ze doet dit met veel liefde en plezier!

Wendy danst al bijna 15 jaar bij Meysam en doet het ook nog steeds met heel veel plezier. Ze danst in het demoteam 058 XXL, maar ook in 058 L, 058 XL, modern en modern selectie. Al jaren danst zij mee met danswedstrijden door binnen- en buitenland. Ze heeft met haar team 058 XXL het EK 2019 in Duitsland gewonnen, waarmee zij gekwalificeerd zijn voor het WK. Bovendien hebben zij de titel Grand Champion of Dance 2019 gewonnen (de hoogste score van het EK!). Wendy heeft met haar dansgroep al vele leuke dingen gedaan, zo heeft zij o.a. in videoclips gedanst, meegedanst in Everybody Dance Now! en danste zij mee in de opening van de Culturele Hoofdstad 2018.

DANCE COMPANY 058

Join the family! Vraag een gratis proefles aan

Kies de stijl waarin je graag een proefles wilt volgen
Kies de locatie waar je graag een proefles wilt volgen
Selecteer je niveau