Het team


 

Meysam – eigenaar, coach, docent Hip Hop
Geeft les in: Leeuwarden

Meysam is de oprichter en hiphop-docent van Dance Company 058. Hij is 33 jaar en inmiddels één van de bekendste hiphop-docenten van het Noorden.

Meysam is een gediplomeerd dansdocent en verzorgt naast de Hip Hop lessen bij Dance Company 058 ook de Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele workshops en optredens verzorgd. 
Meysam is choreograaf voor verschillende projecten, waaronder City Proms, Vrouw! beurs, Jij in de Lawei en beurs Gezin.
Met zijn demoteam 058 heeft hij al vele successen behaald op wedstrijden (maarliefst 2x Nederlands Kampioen Hip Hop in 2015 en 2016), vele optredens gegeven en entertainment in onder andere modeshows, bruiloften en videoclips verzorgd.

 

Linda – docente Hip Hop en Modern
Geeft les in: Leeuwarden en Franeker

Linda, 25 jaar, verzorgt naast Meysam de Hip Hop lessen in Leeuwarden en verzorgt tevens de Hip Hop lessen in Franeker. Ze is afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waar zij is opgeleid in allerlei verschillende dansstijlen. Naast de danslessen bij DC 058 verzorgt zij ook Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden.
Linda is op jonge leeftijd begonnen met danslessen volgen bij Meysam zelf en heeft hier haar passie voor dans gevonden. Na het afronden van haar studie bij Dansacademie Lucia Marthas keert ze dan ook graag terug naar waar zij begonnen is om hier haar kennis en passie te delen. Ze traint onder andere wedstrijdgroepen en ook geeft zij met veel plezier recreatie lessen.
Linda haar dansstijl kenmerkt zich door te werken met tekst en accenten en richt zich tevens op inleving en uitstraling. Daarnaast vindt zij het belangrijk om de dansers kracht en conditie mee te geven.

 

Els – docente Modern en Ballet
Geeft les in: Leeuwarden

Als 5 jarig meisje is Els begonnen met klassiek ballet. Hier vond ze al snel haar passie voor dansen. Als klein meisje zei ze al dat ze later dansjuf wilde worden. Els heeft haar passie voor dansen gevolgd en is in 2013 begonnen aan de 4-jarige dansopleiding ‘Artiest Dans’ op het Friesland college in Leeuwarden. Eind januari 2017 heeft zij deze opleiding succesvol afgerond.

Sinds Els begonnen is met de opleiding geeft zij danslessen aan kinderen van 2 tot 16 jaar. Ze vindt het fantastisch om voor de kinderen een dansles te verzorgen waarin ze gestimuleerd worden voor deze vorm van kunst en sport.

 

Marit – docente Hip Hop
Geeft les in: Akkrum en Jirnsum

Introductie volgt binnenkort.

 
 
 
 
 
 
 

Monika – docente Hip Hop
Geeft les in: Leeuwarden

Monika is 22 jaar oud en komt uit Sneek. Ze danst nu ruim 12 jaar waarvan zij 7 jaar les geeft aan doelgroepen met verschillende leeftijden. Daarnaast heeft zij op verscheidende plekken in Nederland workshops gegeven. Monika stopt zichzelf niet in een box door te zeggen dat ze maar één bepaalde stijl in haar lessen geeft, maar ze vindt het leuk om het vrouwelijke net wat meer naar voren te laten komen in combinatie met muzikaliteit. Naast urban steekt zij ook veel tijd in de latin (Kizomba, Salsa, Bachata). 
In Monika haar lessen draait het om muzikaliteit, eigen stijl ontwikkeling en plezier! Haar doel is dan ook altijd om iedereen naar huis te laten gaan met een gevoel dat ze iets nieuws geleerd hebben en ze een stukje dichterbij zichzelf te brengen. 

Emana – docente Hip Hop en Kids Dance
Geeft les in: Lippenhuizen, Balk, Bitgummole en Leeuwarden

Introductie volgt binnenkort.

 
 
 
 
 
 
 

Karam – docent Hip Hop
Geeft les in: Balk

Introductie volgt binnenkort.

 
 
 
 
 
 
 

Douwe – docent Modern
Geeft les in: Leeuwarden

Introductie volgt binnenkort.

 
 
 
 
 
 
 

Wendy – management, organisatie, PR en zaalverhuur

Introductie volgt binnenkort.

 
 
 
 
 
 
 

Simone – management, financieel & administratief

Introductie volgt binnenkort.