Het team

Linda
Docente Hip Hop en Modern
Locatie: Leeuwarden

Linda, 26 jaar, verzorgt Hip Hop en Moderne danslessen in Leeuwarden. Ze is afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waar zij is opgeleid in allerlei verschillende dansstijlen. Naast de danslessen bij DC 058 verzorgt zij ook Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Linda is op jonge leeftijd begonnen met danslessen volgen bij Meysam en heeft hier haar passie voor dans gevonden. Na het afronden van haar studie bij Dansacademie Lucia Marthas keert ze dan ook graag terug naar waar zij begonnen is om hier haar kennis en passie te delen. Ze traint onder andere wedstrijdgroepen en ook geeft zij met veel plezier recreatie lessen. Linda haar dansstijl kenmerkt zich door te werken met tekst en accenten en richt zich tevens op inleving en uitstraling. Daarnaast vindt zij het belangrijk om de dansers kracht en conditie mee te geven.
Emana
Docente Kids Dance, Modern Ballet, Hip Hop en TikTok
Locatie: Leeuwarden, Sint Annaparochie en Balk
Emana verzorgt met veel plezier de Kids Dance, Ballet, Hip Hop, Adult en Tiktok lessen in Leeuwarden, Sint Annaparochie en Balk. Zij is 22 jaar en is vorig jaar afgestudeerd aan de opleiding MBO Artiest Dans in Leeuwarden. Op haar twaalfde is ze begonnen met dansen bij Meysam en heeft hier haar passie gevonden. Zij heeft o.a. de Jeugd Dans Opleiding Friesland gevolgd in Leeuwarden. Doordat zij zelf zo genoot van de danslessen heeft ze ervoor gekozen om van haar passie haar droombaan te maken. Naast de danslessen organiseert Emana ook de kinderfeestjes in de dansschool. Met groot enthousiasme staat zij in haar lessen en probeert zo de kinderen op een creatieve en leerzame manier kennis te laten maken met dans.
Marit
Docente Hip Hop, Female, Peuterdans en Dance Fit
Locatie: Leeuwarden, Franeker, Akkrum en Jirnsum

Introductie volgt
Kyara
Docente Hip Hop, Modern en Dance fit volwassenen
Locatie: Leeuwarden, Aldeboarn en Deinum
Kyara is 18 jaar en zit momenteel in haar 2e leerjaar van het MBO Dans in Leeuwarden. Ze danst nu 2 jaar bij Dance Company 058, waar zij Hip Hop en Modern danst. Daarnaast danst ze ook in de selectieteams SOS L, 058 L en 058 XXL, waarmee ze vele wedstrijden door het hele land danst. Kyara geeft danslessen in Leeuwarden, Aldeboarn en Dronrijp. Hier geeft zij Hip Hop, Modern en Dance Fit lessen aan verschillende leeftijden. Kyara is toen zij 12 jaar oud was begonnen met het helpen bij de gymlessen van haar moeder en heeft hier ook haar liefde voor het lesgeven ontdekt. Ze vind het erg leuk om kinderen iets nieuws aan te leren maar vind het ook altijd fantastisch om te zien wat de kinderen al hebben geleerd en hoezeer ze zijn verbeterd. Ze vindt het erg belangrijk dat de kinderen het leuk hebben in de les maar ook dat ze veel leren. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat de kinderen hun lichaam leren kennen op een leuke manier door middel van kracht en lenigheids oefeningen.
Lukadi
Docente Afro
Locatie: Leeuwarden

Lukadi is 17 jaar en danst al vanaf haar 9de bij Dance Company 058. Dit doet zij nog steeds met veel plezier! Zelf zit zij nu in de Hip Hop demoteams 058 XL en 058 XXL. Sinds kort geeft Lukadi de Afro lessen bij Dance Company 058. Omdat Lukadi niet een dansschool in de buurt kon vinden waar ze Afro lessen kon volgen besloot zij zelf Afro choreo's te maken. Dit vond zij zo leuk om te doen dat zij samen met Meysam had besloten om ook Afro lessen te gaan geven. Dit doet zij nu met veel enthousiasme en plezier. Ze vindt het altijd een heel goed gevoel als leerlingen met een glimlach de les uit komen!
Alisha

Docente Hip Hop
Locatie: Leeuwarden, Marsum en Sexbierum

Alisha is 18 jaar en volgt de opleiding ‘Ad Online Content Creator’. Alisha gaat haar 7e dansjaar bij ons in en is nu zelf ook docente. Na een interne stage was ze er klaar voor en verzorgt nu met veel plezier onze lessen in Marsum en Sexbierum. Ze heeft een goede motivatie en hoopt dat ook op een leuke en positieve manier mee te kunnen geven aan haar leerlingen.
Simone
Administratief & financieel
Locatie: Leeuwarden

Introductie volgt
Wendy
Kantoormedewerker
Locatie: Leeuwarden
Wendy is bijna altijd in het kantoor van de dansschool te vinden, waar zij zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met grafisch ontwerp en beheert zij de website en webshop. Ze doet dit met veel liefde en plezier!

Wendy danst al bijna 15 jaar bij Meysam en doet het ook nog steeds met heel veel plezier. Ze danst in het demoteam 058 XXL, maar ook in 058 L, 058 XL, modern en modern selectie. Al jaren danst zij mee met danswedstrijden door binnen- en buitenland. Ze heeft met haar team 058 XXL het EK 2019 in Duitsland gewonnen, waarmee zij gekwalificeerd zijn voor het WK. Bovendien hebben zij de titel Grand Champion of Dance 2019 gewonnen (de hoogste score van het EK!). Wendy heeft met haar dansgroep al vele leuke dingen gedaan, zo heeft zij o.a. in videoclips gedanst, meegedanst in Everybody Dance Now! en danste zij mee in de opening van de Culturele Hoofdstad 2018.