Het team

Meysam
Eigenaar, artistiek leider
docent Hip Hop
Locatie: Leeuwarden

Meysam is de oprichter en hiphop-docent van Dance Company 058. Hij is 34 jaar en inmiddels één van de bekendste hiphop-docenten van het Noorden. Meysam is een gediplomeerd dansdocent en verzorgt naast de Hip Hop lessen bij Dance Company 058 ook de Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele workshops en optredens verzorgd. Meysam is choreograaf voor verschillende projecten, waaronder City Proms, Friesian Proms, Uitmarkt, Vrouw! beurs en beurs Gezin. Met zijn demoteam 058 heeft hij al vele successen behaald op wedstrijden (maarliefst 3x Nederlands Kampioen Hip Hop, Europees Kampioen Hip Hop 2019 en Grand Champion of Dance 2019), vele optredens gegeven en entertainment in onder andere modeshows, bruiloften en videoclips verzorgd. Meysam traint bij DC058 de selectieteams Hip Hop en maakt ze klaar voor nationale en internationale wedstrijden en voorstellingen.
Linda
Docente Hip Hop & Modern
Locatie: Leeuwarden

Linda, 26 jaar, verzorgt Hip Hop en Moderne lessen in Leeuwarden. Ze is afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waar zij is opgeleid in allerlei verschillende dansstijlen. Naast de danslessen bij DC 058 verzorgt zij ook Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Linda is op jonge leeftijd begonnen met danslessen volgen bij Meysam en heeft hier haar passie voor dans gevonden. Na het afronden van haar studie bij Dansacademie Lucia Marthas keert ze dan ook graag terug naar waar zij begonnen is om hier haar kennis en passie te delen. Ze traint onder andere wedstrijdgroepen en ook geeft zij met veel plezier recreatie lessen. Linda haar dansstijl kenmerkt zich door te werken met tekst en accenten en richt zich tevens op inleving en uitstraling. Daarnaast vindt zij het belangrijk om de dansers kracht en conditie mee te geven.
Els
Docente ballet & modern
Locatie: Leeuwarden


Introductie volgt
Emana
Docente Kids Dance, Ballet en Hip Hop
Locatie: Leeuwarden, Sint Annaparochie en Balk


Introductie volgt
Marit
Docente Hip Hop & Dance Fit
Locatie: Leeuwarden, Franeker, Akkrum en Jirnsum


Introductie volgt
Kyara
Docente Hip Hop en Dance fit volwassenen
Locatie: Aldeboarn en Dronrijp

Kyara is 18 jaar en zit momenteel in haar 2e leerjaar van het MBO Dans in Leeuwarden. Ze danst nu 2 jaar bij Dance Company 058, waar zij Hip Hop en Modern danst. Daarnaast danst ze ook in het selectieteam 058 L, waarmee ze vele wedstrijden door het hele land danst. Kyara geeft danslessen in Aldeboarn en Dronrijp. Hier geeft zij Hip Hop, Modern en Dance Fit lessen aan verschillende leeftijden. Kyara is toen zij 12 jaar oud was begonnen met het helpen bij de gymlessen van haar moeder en heeft hier ook haar liefde voor het lesgeven ontdekt. Ze vind het erg leuk om kinderen iets nieuws aan te leren maar vind het ook altijd fantastisch om te zien wat de kinderen al hebben geleerd en hoezeer ze zijn verbeterd. Ze vindt het erg belangrijk dat de kinderen het leuk hebben in de les maar ook dat ze veel leren. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat de kinderen hun lichaam leren kennen op een leuke manier door middel van kracht en lenigheids oefeningen.
Nicolien
Activiteitencommissie
Locatie: Leeuwarden


Introductie volgt
Alisha
Social Media
Locatie: Leeuwarden


Introductie volgt
Simone
Administratief & financieel
Locatie: Leeuwarden


Introductie volgt
Wendy
Office manager
Locatie: Leeuwarden


Introductie volgt