Het team

 

Meysam – eigenaar, coach, docent Hip Hop selectieteams
Geeft les in: Leeuwarden

Meysam is de oprichter en hiphop-docent van Dance Company 058. Hij is 34 jaar en inmiddels één van de bekendste hiphop-docenten van het Noorden.

Meysam is een gediplomeerd dansdocent en verzorgt naast de Hip Hop lessen bij Dance Company 058 ook de Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele workshops en optredens verzorgd. 
Meysam is choreograaf voor verschillende projecten, waaronder City Proms, Friesian Proms, Uitmarkt, Vrouw! beurs, Jij in de Lawei en beurs Gezin.
Met zijn demoteam 058 heeft hij al vele successen behaald op wedstrijden (maarliefst 3x Nederlands Kampioen Hip Hop, Europees Kampioen Hip Hop 2019 en Grand Champion of Dance 2019), vele optredens gegeven en entertainment in onder andere modeshows, bruiloften en videoclips verzorgd.
Meysam traint bij DC058 de selectieteams Hip Hop en maakt ze klaar voor nationale en internationale wedstrijden en voorstellingen.

 
 

Linda – docente Hip Hop en Modern
Geeft les in: Leeuwarden

Linda, 26 jaar, verzorgt Hip Hop en Moderne lessen in Leeuwarden. Ze is afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waar zij is opgeleid in allerlei verschillende dansstijlen. Naast de danslessen bij DC 058 verzorgt zij ook Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden.
Linda is op jonge leeftijd begonnen met danslessen volgen bij Meysam en heeft hier haar passie voor dans gevonden. Na het afronden van haar studie bij Dansacademie Lucia Marthas keert ze dan ook graag terug naar waar zij begonnen is om hier haar kennis en passie te delen. Ze traint onder andere wedstrijdgroepen en ook geeft zij met veel plezier recreatie lessen.
Linda haar dansstijl kenmerkt zich door te werken met tekst en accenten en richt zich tevens op inleving en uitstraling. Daarnaast vindt zij het belangrijk om de dansers kracht en conditie mee te geven.

 
 

Els – docente Modern en Ballet
Geeft les in: Leeuwarden

Als 5 jarig meisje is Els begonnen met klassiek ballet. Hier vond ze al snel haar passie voor dansen. Als klein meisje zei ze al dat ze later dansjuf wilde worden. Els heeft haar passie voor dansen gevolgd en is in 2013 begonnen aan de 4-jarige MBO dansopleiding ‘Artiest Dans’ op het Friesland College in Leeuwarden. Eind januari 2017 heeft zij deze opleiding succesvol afgerond.

Sinds Els begonnen is met de opleiding geeft zij danslessen aan kinderen vanaf 2 jaar en ook aan volwassenen. Ze vindt het fantastisch om voor de kinderen een dansles te verzorgen waarin ze gestimuleerd worden voor deze vorm van kunst en sport.

Marit – docente Hip Hop
Geeft les in: Leeuwarden, Akkrum en Jirnsum

Introductie volgt binnenkort.
 

 
 

Emana – docente Hip Hop, Ballet en Kids Dance
Geeft les in: Leeuwarden, Sint Annaparochie en Balk

Introductie volgt binnenkort.

Karam – docent Breakdance
Geeft les in: Leeuwarden

Introductie volgt binnenkort.

 
 

Stephanie – docente Ballet en Modern selectie
Geeft les in: Leeuwarden

Introductie volgt binnenkort.

Collin – docent Modern
Geeft les in: Leeuwarden

Introductie volgt binnenkort.

 
 

Kyara – docente volwassenen
Geeft les in: Dronrijp

Introductie volgt binnenkort.

 
 

Wendy – management, organisatie en PR

Introductie volgt binnenkort.

 
 

Simone – management, financieel & administratief

Introductie volgt binnenkort.