COVID-19

Corona maatregelen bij Dance Company 058

Update 23 mrt 2021

Beste dansers en ouders,

I.v.m. de Corona maatregelen gaat het tegenwoordig iets anders bij ons in de dansschool.
Hier leggen wij uit wat voor gevolgen dit heeft.

– De dansschool is t/m 20 april helaas gesloten.
De lessen zullen  in de tussentijd buiten gegeven worden. Ivm de avondklok zijn de lestijden wat gewijzigd. Bekijk hier het rooster.


Regels vanaf 21 april:

– Alle bezoekers en leden vanaf 13 jaar dragen een mondkapje in de dansschool. In de dansstudio’s en tijdens de les hoeft dit niet.
– Wij verzoeken dansers die door ouders/verzorgers worden gebracht middels de kiss and ride principe af te zetten en op te halen. Parkeren achter het gebouw is mogelijk.
– De lounge blijft gesloten, ouders en dansers kunnen dus helaas niet meer wachten in de dansschool.

– We sluiten de kleedkamers. Jassen, tassen en buitenschoenen dienen meegenomen te worden naar de danszaal (dus niet in de gang laten liggen).
– Het is helaas niet meer mogelijk om het kantoor te bezoeken. Voor vragen kan er contact worden opgenomen per mail (info@dc058.nl) of telefonisch (06-50555488).
Uitzondering: Bestellingen kunnen nog wel opgehaald worden.


Proefles
Komt je zoon/dochter voor een proefles?

Uiteraard mag je je kind voor een proefles bij de docent brengen en daarvoor even mee naar binnen komen. Daarna willen wij je vriendelijk verzoeken het gebouw weer te verlaten.


Wij vinden het een hele lastige situatie, aangezien uiteraard iedereen welkom bij ons is. De situatie laat momenteel helaas niet meer dan dit toe.
We zijn daarentegen erg blij dat we door kunnen gaan met dansen en hopen op deze manier veilig en verantwoord de lessen doorgang te kunnen blijven geven.


DC 058 Mondkapje
 

Heb je nog geen mondkapje en zou je ook graag zo’n leuk DC058 mondkapje willen hebben? Dat kan!
Voor slechts € 3,50 euro is dit exclusieve DC058 mondkapje van jou:

De mondkapjes zijn te bestellen in onze webshop.

Liefs,
​Team DC058